Frankering af dine breve har aldrig været så effektivt og prisbilligt som med en frankeringsmaskine fra Frama

Med de kommende stigninger på frimærkefrankerede forsendelser, vil din arbejdsplads spare et væsentligt beløb, ved at investere i en frankeringsløsning fra Frama » danastar.dk/frama,. Et postbrev som er frankeret med et frimærke vil fra april 2011 beløbe sig til 8 kr., mens et maskinfrankeret brev blot vil beløbe sig til 6,50 kroner. En investering i en frankeringsmaskine kan af den årsag vise sig at være tjent hurtigt hjem. En artikel fra postvæsenet påviser, at et frankeret brev giver et seriøst og professionelt indtryk. Med en frankeringsmaskine fra et frankeringsfirma, kan frankeringen af jeres breve gøres lynhurtigt, simpelt samt frem for alt til en spotpris. Dertil giver du dine forsendelser et mere højtideligt look, og I kan annoncere for virksomheden på selve kuverten ved at påtrykke virksomhedens logo.

Vi besvarer alle behov inden for frankering » danastar.dk/mere_info/frankering, af breve og hos os får du kun markedets allerbedste løsninger. Frama prioriterer en kontinuerlig udvikling af alle produkter, hvilket sikrer dig, at vi konstant kan tilbyde de allerbedste og allernyeste maskiner indenfor frankering. Produkter fra et frankeringsfirma er værdsatte for maskinernes holdbarhed og deres pålidelighed, da vi ikke slække på den kvalitet, som vores kunder får. Glade kunder er en mærkesag for os. Derfor kan sætte din lid til, at din virksomhed får en ideel løsning med os.

Hos et frankeringsfirma er det vigtigt for os, at alle kunder får et produkt, som de er glade for. Glædeligvis viser en lang række analyser fra uafhængige instanser, at netop et frankeringsfirma er urokkelige i toppen, når det kommer til vores kunders tilfredshed med vores frankeringsløsninger.

Påsætning af porto skal ikke nødvendigvis være en møjsom og tidskrævende arbejdsopgave for din forretning. Med en frankeringsmaskine fra Frama, kan enhver virksomhed økonomisere frankeringen af breve.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.