Forstøver spray, el sprøjtepistol og autojet spraying system er mit og ægtemandens overraskende emner til samtale når vi spiser aftensmad

Gemalen har fået arbejde i et firma, der sælger spraying system (http://mt-spray.dk/leverandoerer/spraying-systems-co), autojet (http://mt-spray.dk/leverandoerer/autojet), forstøver spray og el sprøjtepistol (http://mt-spray.dk/sproejtepistoler). Øhh okay spekulerer I læsere velsagtens, og dette var ydermere mit indledende svar. Personligt så ved jeg egentligt ik hvordan el sprøtjepistol, autojet og spraying system anvendes. For mig fungerer en forstøver spray som en dims som at der anvendes til at overbruse mine bærbuske i vinduet og på altanen. Haha. Når vi kommer til at herren kommer retur fra sin 1. dag på jobbet, ved jeg formodentlig mere.

En el sprøjtepistol er til at sprøjtemale, coate ting eller medicin eller til rengøring og desinfektion. Den bruges i industrien og på fabrikker og lignende industrivirksomheder. Så vidt jeg ved. Autojet er vidst et spraying system, som kunne være specielt lavet til kundens behov. Den slags spraying system kommer både med rør, pumper og dyser, og min mand skal til at hjælpe ved at montere og vedligeholde virksomhedens Autojet spraying system. .

Relevant vil det blive om undertegnede kan følge med i samtalen, når manden er hjemme igen efter de første indledende dage på jobbet. Måske fortæller han mig om autojet spraying system, forstøver spray til industrifirmaer og ikk altanblomster og at anvende el sprøjtepistol. Det skal helt sikkert nok blive dejligt for ham den lange.

Ja jeg har internetsøgt en smule vedr. forstøver spray, autojet, spraying system og el sprøjtepistol for bedre at kunne sætte mig en smule ind i hans kommende arbejde. Jeg arbejder handikaphjælper, og Jakob hører om en sygdom eller 10 for at kunne forstå det arbejde jeg udfører.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.