Forsatsvinduer til mit og mandens halvslidte, gamle villa

Siden den søde mand og undertegnede moverede ind i vores gamle hyggelige villa, så erhvervede jeg nye erfaringer med forsatsvinduer - www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer – til risiko for skimmelsvamp og isolering. I har mulighed for at stille mig spørgsmål omkring alt om vinduer. Moi og kæresten har efterisoleret, opsat forsatsvinduer samt har kommet af med de tilfælde af skimmelsvamp, som vi som husejere faldt over i soveværelset. Frank & jeg er vokset op i almennyttig lejlighed med en der kommer og fikser alt, så det tænker jeg jeg og ham har klaret ret fint.

Når vinduerne ikke har sprosser bli’r det kaldes forsatsvinduer. Kæresten installerede vores forsatsvinduer direkte på det inderste af de vinduer, der allerede er. Super nemt og hurtigt. få et imponerende resultat ved montering af koblede vinduer. Men vi har sørme en lang liste af erhvervelser, der ku’ bruges opsparing på, og det vindue har en meget højere pris end forsatsvinduer.

Hvis til forsatsvinduer, så er det muligt at slippe af med kondens og træk. Den gamle villa døjede med meget fugt og kondens i sin tid da manden og jeg flyttede ind i huset, og jeg og ham blev hurtigt opmærksomme på, at det skulle ordnes. Så manden googlede og fandt frem til, at forsatsvinduer er det rigtige.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.