Fastelavnskomsammen kræver at mor her ser at få indkøbt billig udklædning børn + udklædning voksne til ungerne & mor her

Ungerne & mor her har fået invitation til vejkomsammen med kostumer. Vejkomsammenerne er ofte vildt festlige, og mange gør meget ud af deres kostumer. Jeg synes det er fedt at være kreativ og arbejde med billig udklædning, men den ældstes ønsker stiller også krav til lidt køb. Så i de her dage bliver der søgt på nettet efter ”udklædning børn {http://dramashop.dk/page/udklaedning-33/}” samt ”udklædning voksne”, så moi kan få mig et fint helhedssyn på tilbuddene på billig udklædning. Der er et kæmpe udbud af udklædning børn, og undertegnede opstøver flere forskellige udbud når det kommer til udklædning voksne. Heldigvis, fordi forældrene på villavejen tropper endvidere op i dyr ellerbillig udklædning – ik bare billig udklædning fundet til deres kids. Her på vejen er vi tydeligvis enige om at vi holder meget af udklædning. Forældre samt børn gi’r gas hvorefter de dukker op i diverse kostumer som eksempelvis Disneyfigurer til tegnefilmsfigurer samt eventyrlige væsner. Godt gået.

Før vi rykkede hertil fandt moi kun et’l’andet billig udklædning myntet på mine småfolk og der efter gjorde undertegnede ik mere ud af det. Folkene som jeg kender gider ikk udklædningsparties, men denne trang kan jeg idag leve ud sammen med de andre på vejen. Vi søger for fulde hammer efter ”udklædning voksne” og ”udklædning børn” på nettet, og hos genbrugsbiksen + kostumeforretninger. Og vi har jævnligt hyldest af original, billig udklædning. Derfor er vores søgen endnu engang her for tiden efter ”udklædning voksne” samt ”udklædning børn”, så vi alle vil optræde i kreativt billig udklædning til festen. Selv tror jeg, at jeg ska’ være et’l’andet eventyragtigt, og desuden må vores småfolk vælge inden for diverse billig udklædning og være idérige og deltage i at frembringe deres eget kostume, hvor de bliver involveret og kan være stolte af at fortælle om.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.