Familievognen trænger til et stk slibning – det bliver en sandblæsning el. glasblæsning

Vores øse trænger til en eller anden slibning » www.gladsaxemetal.dk/slibning,. Jeg har researchet en kende over, hvad du kan vælge af slibning og der efter på differencen ml glasblæsning » www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning, og sandblæsning » www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning,. Undertegnede forstod på den her internetside, at glasblæsning er en type sandblæsning, og at glasblæsning er en slibning som gennemføres ved brug af mindre glasperler i . Modsat sandblæsning er glasblæsning vidst ikke hvæssende men derimod gøre det ydre ensartet. Når jeg læser det kommer undertegnede i tvivl, om hvorvidt et styk glasblæsning på sigt er det mest passende.

Min kammerat Oscar spørger, om Jeg og kæresten ønsker at bruge penge på en prof slibning eller hvorvidt jeg overvejer at ordne arbejdet for egen hånd. Min kæreste og jeg har eftersøgt en kende efter tips i forb. med at fikse sandblæsning & glasblæsning på egen hånd, men undertegnede har ikke riiigtig evnen eller modet for at begynde på dét arbejde. Jeg er virkelig ikke familiens største hobby håndværker. Og på en af bilhjemmesiderne der tilbyder tips til at udføre sandblæsning på egen hånd, læste jeg, at du nærmest kan risikere at blæse familieøsen skævt, samtidig med at slibningen tilsviner rigtig forfærdeligt. Og ja, det skulle nemt ske, at det bliver resultatet, såfremt jeg kaster mig ud i en gør-det-selv glasblæsning. Så må jeg hellere lade de dyre professionelle om at klare den slibning.

Efter den slibning er udført skal jeg og kæresten have nylakeret spanden. Og på den front er vi sørme ej helt enige om valg af farve. Skal det være en klassisk sølv eller sort, eller hvad med et stk mere sporty rød eller orange. Farvevalget skal jeg og kæresten diskutere i mens vi opnår introtilbud på sandblæsning. Derefter kan kæresten og jeg se, hvem af os som vinder diskussionen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.