Familien påbegynder måske foretagende indenfor skadeservice, ejendomsservice og kloakservice

I søndags til familiens ugentlige fredagsmiddag proklamerede min tætte broder, at han agter at oprette firma med skadeservice [www.totalerhvervservice.dk/skadeservice], kloakservice [www.totalerhvervservice.dk/kloakservice] og ejendomsservice [www.totalerhvervservice.dk/ejendomsservice]. Min bror har tidligere været vicevært og endvidere arbejdet indenfor vvs og kloakservice, hvorfor jeg er overbevist om, at det at registrere en ejendomsservice erhvervsvirksomhed hvor han skal i gang med skadeservice er lige sagen for min bror. Ikke mindst når han er fine venner med en, der ligesom min bror går og regner på at gå i gang med firma, og min bror har mere end 6 års kvalifikationer inden for skadeservice, og min bror har kendskab til vand- og indbrudsskader og sådan noget.

Min farbror har desuden foreslået, hvordan han vil bakke op om virksomheden og derfor supportere ham med at få opstartet et stk. flot hjemmeside. Vi har generelt et godt netværk i vores familie, men hvis det skal gå hurtigt med at opnå købere til skadeservice, ejendomsservice og kloakservice, så er det garanteret tiltrængt med lidt bidragende branding.

Min mor er ikke så begejstret idéen, for hun kan ikke lide den kendsgerning, at min bror dropper det gode økonomi for i stedet at gå i banken og låner til at oprette ejendomservice erhvervsvirksomhed. Siden dengang jeg selv måtte opsige min salon, har min mor været bekymret for, at vi nu også har det godt økonomisk. Jeg er modsat hende ikke i tvivl om om, at Gorm sagtens kunne opnå en god karriere med vedligeholdelse af gårdanlæg for boligforeninger, skadeservice og kloakservice, præcis som han allerede har arbejdet med da han var vicevært.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.