Et uroligt barn opnår assistance til bedre konentration ved at bruge motorik legetøj fra fx Tangle

Min nære hjerteveninde har et uroligt barn. Alfred har koncentrationsbesvær, og Camilla gruer for, at han får konstateret adfærdsvanskeligheder. Hun fremstiller tit hendes udfordringer og de bekymringer, som hun går med. Derfor har jeg søgt lidt på for at se, om ikke jeg kunne opstøve noget, der kan støtte hende. Jeg tænkte i begyndelsen på en gang fodmassage der kunne forkæle hende, men så læste jeg en side, hvor en mor forklarede, hvordan hun havde kæmpe nytte af at tilbyde sin dreng Tangle motorik legetøj. Bloggeren fortalte, at hendes barn havde let autisme var et uroligt barn i skolen og havde svært ved at koncentrere sig. Men med hjælp fra Tangle motorik legetøj som fx bolde og sådan noget indlæringsværktøj, kan han nu langt nemmere stresse af og lukke larm i klasseværelset ude. Det må være legetøj min hjerteveninde og barnet kan få fordel af.

Jeg researchede lidt videre og faldt over en side, hvor jeg kan læse, at Tangle er den bedste producent af motorik legetøj, og at læger og fysser råder til det, i fald at man har et uroligt barn. Et uroligt barn har åbenbart god fordel af at anvende hænderne aktivt mens de eksempelvis er i skole og skal holde fokus på skolelæreren. Et motorik legetøj modererer let og ret urolighed og barnets rastløshed og fremmer også barnets gennemgående udvikling. Jeg kunne da næsten tænke mig en selv. Nu er jeg ikke fyldt med uro, men jeg skorter da også på fordybelse til flere af de tidlige foredrag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.