Et lamelgardin for et ordentligt beløb

Den senere tid er undertegnede blevet ganske salig for herreskjorter - www.shirthouse.dk/shop/skjorter-112s.html – . Jeg dyrker dem enormt. skjorter er stiligt kombineret med mørke skinny jeans eller leggins og høje hæle. Ligesom mange halvlange herreskjorter er frække at bruge som en mini kjole sammen med solide boots og tætte strømpebukser – alternativt over min bikini på stranden. Jeg mener, at looket ellers er liiige kort og vovet nok hvis jeg har bare lår – men ved badestranden er det O.K. at du er knapt så påklædt end i byen.

Jeg har forsikret Phillip, at jeg ikke anvender hans herreskjorter. Han er ret øm omkring dem, idet han benytter kun skjorter af super høj kvalitet, desuden han har ret lange arme og det besværliggør at opstøve herreskjorter, der sidder flot. Manden er nu også virkelig kreativ med sin personlige styling af tøj og forleden prøvede han at tone to herreskjorter, der var blevet ganske trætte i kuløren. Skjorterne er nu skiftet fra nusset til en cool grøn, og jeg synes, at de ser meget cool ud.

Jeg finder herreskjorter på hjemmesider og veksler imellem at udse mig prisvenlige skjorter og de førsteklasses i rigtig fin kvalitet. I søgningen efter herreskjorter har jeg faktisk opstøvet et styk film, hvor en sød tøs forklarer, hvordan hun kan sy en herreskjorte om så den bliver til et alternativt skørt. Denne idé må jeg prøve af, så i denne uge leder jeg efter herreskjorter der ikke koster så meget i de lokale genner. De har for resten også cool 1970’er makeup-tasker, men det bliver et andet skriv på bloggen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.