Et firmanavn, som er let at huske: Mathiesen A S

Vil du godt opstarte din egen virksomhed, som bl.a. Mathiesen A S [www.matthiesen.as], og har du ej valgt, hvilket navn den skal have? Her kommer nogle fornuftige råd om firmanavne…

Råd et er, at firmanavnet skal være let at komme i tanke om, og som følge deraf bør navnet være kort. Virksomhedsnavne på ét ord, som fx Mathiesen A/S [www.electronic-supply.dk/company/view/15550/mathiesen_as], el. to, som eksempelvis Hans Mathiesen A/S eller Mathiesens Biler A/S, er lette at komme i tanke om. Et navn som for eksempel Peter Mathiesen og Christian Hansens Møbler A/S er for langt og af den grund for svært at huske.

Virksomhedsnavnet skal for det andet være let at udtale. Alle folk kan sige et ord som Mathiesen A S, fordi ordet er et helt ordinært dansk navn, imens et indviklet el. langt ord el. et udenlandsk ord er vanskeligt for visse mennesker at sige, hvilket desuden kan bidrage til, at virksomhedsnavnet er svært at komme i tanke om.

Råd tre er, at navnet skal klinge fortrinligt. En masse folk bestemmer sig for et britisk virksomhedsnavn, af den årsag at de synes, det lyder bedre plus mere prof. Hvad enten du beslutter dig for britisk, dansk eller eventuelt et helt tredje sprog til firmaets navn, så er det betydeligt, at det klinger fortræffeligt. Spørg gerne din familie hvorvidt de synes godt om det.

For det fjerde må navnet gerne sige noget mht. dig og firmaet. For eksempel kan du gøre brug af dit fornavn eller efternavn el. et ord, der beretter noget i forbindelse med dit selskab, som med Mathiesen A/S & Mathiesens Biler A/S.

Du kan for det femte vælge at have et par ord el. en hel sætning forbundet til dit firmanavn, der beskriver firmaet. Det kan for eksempel være: Mathiesens Bøger A S efterfulgt af ”Byens bedste bøger”.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.