Et dryp omkring underholdning til børnefødselsdag, musik til bryllup og mobildiskotek

Mine events er der super meget gang i i øjeblikket. Jeg står over for både at reservere underholdning til børnefødselsdag » http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer/, for et styks pige på 6 og booke musik til bryllup (http://www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor/) – og måske et fancy mobildiskotek (http://www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen/). Det er virkelig rart at være dækket ind med tilfredsstillende med bestillinger.

Jeg påtænker reelt at fuldkommengøre musikerne med et styks mobildiskotek til musik til bryllup. For der deltager adskillige yngre mennesker på seksten til fireogtyve år på samme tid med at der er adskillige der har rundet de femogtres, og det er min erfaring at den slags grupperinger ikke altid er lige til at forbinde når det kommer til musiksmag uden at benytte mobildiskotek. De yngste har lyst til et smart mobildiskotek med mulighed for at nyde de nyeste dancemusik, hvor musik til bryllup mere traditionelt er noget jazz eller swing eller måske Kim Larsen og Himmelhunden. Ind imellem er det ikk obligatorisk med den slags mobildiskotek som supplement til musik til bryllup, i fald at ungdommen har en glæde for 1950-er jazzmusik og/eller 70-er rockmusik. Men jeg har på den anden side tidligere haft dejlige erfaringer hvor jeg har parret mobildiskotek med mere klassisk musik til bryllup.

Det er et underholdende projekt at ordne underholdning til børnefødselsdag. Det er Esther der har fødselsdag og pigen ønsker sig underholdning til børnefødselsdag, og hun virker meget begejstret for Frozen og i fritiden træner tager hun til hockey. Så et tema med is virker godt nok veloplagt som underholdning til børnefødselsdagen. Skulpturer i is, snemænd eller oven i købet en pige, som synger Lad det Ske-sangen. et stk skøjteprinsesse eller workshop med fletninger som Elsa og Anna. Udkast til valg af underholdning til børnefødselsdag mangler jeg ik.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.