Er du opslugt af vegetarisk efterskole kost og motion, som er veltilrettelagt, så ta’ på efterskole!

Jeg tænker tilbage på mit år på efterskole med fortrinlig glæde. Jeg vil derfor foreslå et efterskole ophold til hver og en, som skulle udvise interesse. Jeg tilbragte et begivenhedsrigt år på efterskole, hvor jeg udvidede min horisont. Kammerater, som jeg også som voksen tager ud at spise med, utallige gange om måneden. Det er bonkammerater, som jeg ik ville være foruden. Udover nye perlevenner fik jeg endda også mere selvværdsfølelse gennem mit efterskole ophold. Det kan alene forklares ved al den efterskole motion, jeg oplevede! Hver tirsdag var der for alle drenge og piger koordineret en eller anden type efterskole motion, & dét var herligt! I de varme dage fandt det sted udenfor, hvilket havde som konsekvens, at vi samtidig med sportsdelen, fik mere end rigeligt med skøn luft. Min efterskole havde interesse i at tilbyde en helsebringende efterskole kost og motion var der som just fortalt også masser af. Jeg skønnede på året på efterskole på grund af al den efterskole motion, de tilbød. Jeg opbyggede en uovertruffen form, og den har fulgt mig også som ældre. & mit år på efterskole er jeg virkelig taknemmelig for!

Vi er bevidst om, at der er ret mange piger, som spekulerer på at tage på et efterskole ophold, & jeg kan oprigtigt talt sige god for et efterskole ophold. Slet ikke, hvis man ej er opslugt af bevægelse, kan efterskole motion være en blid indføring i motionens verden. Der findes muligvis nok fordomme vedr., at efterskole kost og motion jævnligt ikke opproriteres, men dét er ik den skinbarlige sandhed. Utallige personer er bevidst om, at hver & en efterskole efterstræber det mest uforglemmelige for skolens bosiddende elever. Således er efterskolens styrelse tit temmelig opslugte af at offerere både skøn efterskole kost og motion, hvor alle elever kan klare mosten. Således: min tilskyndelse til jer derude på internettet er; tag af sted! Spring ud i det, og spender et ophold på efterskole, det vil absolut ingen mennesker på nogen måde komme til at begræde! Jeg kender absolut ik nogen, som ikke har haft et positvt ophold på efterskole…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.