Er der monstro herlige jobmuligheder, såfremt man påtænker at jobbe som elektriker Hellerup?

Nye spændende ting er højst sandsynligt dét, jeg står og mangler akkurat nu. Jeg kan mærke, at jeg har lyst til, at der bliver vendt op og ned på hverdagens trummerum. Min mand og mig selv har derfor afgjort at vi vil flytte fra vores nuværende bolig. Vi er i onsdags gået i gang med at lede efter mulige steder, men vi har bestemt ikke lagt os fast på noget. Og jeg må i grunden også fastslå, at jeg slet ik ligger inde med særligt mange prioriteringer når det gælder postnummer. Jeg interesserer mig mere for, at beboelsen i sig selv er dejligt. Vi har bestemt os for 2 potentielle steder; Hellerup & Værløse. Min ægtemand er elektriker, så det væsentligste spørgsmål er, om han skal være beskæftiget som elektriker Hellerup (http://farum-inst.dk/elektriker-hellerup) eller elektriker Værløse (http://farum-inst.dk/elektriker-vaerloese). Jeg ønsker inderligt, at vi flytter til et kvarter, hvor der er de mest optimale chancer for ham. Jeg er hjemmegående husmor, som jeg jo kan opfylde, no matter hvor vi tager hen! Så det er mere afgørende, at vi fastslår, om min husbond skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse…

Det er ikke få folk, der erkender, hvor fantastisk meget hans identitet som fagmand betyder for min bedre halvdel. Han forguder at være elektriker. Det er en gammel drøm, som er realiseret. Af den grund fortjener han meget at få et nyt job, som han bryder sig om, ligegyldig om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har i noget tid prøvet at tilegne os viden vedrørende job mulighederne som elektriker Hellerup & som elektriker Værløse. Men nu om stunder hænger det jo sådan sammen, at jobsene ik kan plukkes som æbler. Så spørgsmålet lyder dermed også, hvor meget vi egentlig alene selv har mulighed for at bestemme. Hvis det er tilfældet, at et job som elektriker Hellerup tilbydes før end et arbejde som elektriker Værløse, er vi 100 procent klar til at flytte efter det. Den eneste ting vi vil have, er et herligt hus, hvor hele familien kan være. & så naturligvis det omtalte elektrikerarbejde! Rollingerne og jeg tror på, at det lykkedes i nærmeste fremtid at afgøre, om han skal jobbe som elektriker Hellereup eller elektriker Værløse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.