Endelig barn i maven – påtænker at bestille flere scanninger hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn - http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn, – måske gynækolog Niels Lund - http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/,

Undertegnede er gravid men processen har været ustadig, så derfor har jeg i sinde at gå hos en gynækolog klinik Fyn og få yderligere tjek. Siden manden jeg jeg droppede kondomerne varede det lidt mere end 2 år hvor vi oplevede barnløshed, og vores læge var ved at råde os til en speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. Da googlede vi selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og faldt blandt andet over gynækolog Niels Lund der har praxis nær, hvor vi har lejlighed i Middelfart.

Vi blev med bebs og alle pessimismen om ægløsning og sædkvalitet blev skubbet væk af glæden en ufrivillig abort. Manden og jeg forsøgte ikke at lade os slå helt omkuld, men det var en tid, præget af tristhed og elendighed som følge af vores mistede baby, som vi havde drømt om så længe.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år senere er vi så gravide igen. Lægen mener, at der skal holdes ekstra øje med mig, så han visiterer undertegnede hen til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har også researchet lidt telefonbogen hvor vi igen har fundet blandt andet speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at komme hos en praxis som for eksempel speciallæge Niels Lund og få tilbudt flere scanninger og blive holdt øje med, så vi kan få mere tryghed under svangerskabet, og speciallægerne støtter, i det tilfælde at der kommer komplikationer igen. Jeg tror at sådan en ekstra ro bare i sig selv er gavnligt for den lille .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.