End med den perfekte dampning brugende Kanger MODS

Jeg har dampet e-cigs i flere år snart, samt jeg vil helt ærligt berette, at jeg aldrig har tænkt mig at gå tilbage til normale smøger nu. Jeg har endda mulighed for at dampe indenfor på jobbet samt til frokostmøder, mens jeg undgår at være til gene for andre folk: men med el-cigs opnår jeg stadig følelsen af at være ryger. Jeg savner uden tvivl ej at lugte af røg hele tiden, eller at se mine tænder blive stadig mere grå som tiden går. Fordi ejuice fås med forskellige nikotinstyrker, vil jeg snidlt trappe ned efterhånden, dog jeg føler mig endnu nikotin-afhængig.

Jeg har tænkt mig at få en ordentlig clearomizer bundbrænder - http://www.esug.dk/clearomizere–atomizere/clearomizere–bund-brander/, i min elcigaret, der intensiverer smagen af min ejuice og skaber præcis den kraft damp, jeg foretrækker. Jeg har også bestilt en clearomizer bundbrænder, som sikrer, at der til enhver tid kommer væske rundt om glødetråden – på den måde undviger jeg den dårlige, forkullede smag. Jeg har langt om længe besluttet mig for at købe Kanger MODS - http://www.esug.dk/kanger/mods/, efter at have prøvet flere forskellige mærker. Dette bliver helt sikkert et spørgsmål om individuel holdning, men det bliver nemlig præcis det, som er gevinsten ved el-cigaretter: du er i stand til at samle din e-cig ud af en masse varierende komponenter så som clearomizer bundbrænder & Kanger MODS, indtil du ender med hundrede% den dampning, som passer til dine ønsker.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.