En sej fodboldefterskole er ik’ vanskelig at finde frem til…

Et lækkert ophold på fodbold efterskole er, hvad min mellemste datter skal bruge det næstkommende skoleår på. Vi er alle ved at dø af spænding, men jeg må da alligevel indrømme, at dét også kommer til at være underligt…! Hun er aller 1. afkom, der ”forlader” familien, og vi skal af den grund forlige os med at være en mindre i huset… Det har altid været hendes allerstørste drøm at komme på en fodbold efterskole, af den årsag, at hun spiller kolossalt meget fodbold! Hun har på sinde at kunne forbedre sig ved at deltage i meget efterskole fodbold, fordi hun besidder et stort ønske om at blive en højt rangeret fodboldspiller… Vi har af den årsag alene valgt hendes kommende skole ud fra dét ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, der formåede at tilbyde en betydelig mængde efterskole fodbold. Efter utallige timers undersøgelser, & adskillige besøg på Danmarks efterskoler, opsporede vi en fantastisk kompetent fodbold efterskole.

Da vi besluttede os for en bestemt fodboldefterskole [www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold] følte vi, at der var virkelig lang tid til… Og nu er der lige pludselig ik længe til, at hun for et år flytter hjemmefra. Så vi alle har jo egentlig haft noget tid til at forlige os med virkeligheden, men jeg syntes dog alligevel, at det kommer til at være kedeligt ik´ at se hende hver dag. Men sideløbende hermed er jeg jo super duper jublende glad på hendes vegne, jeg er på ingen måde usikker på, at hun vil få et fantastisk år på fodboldefterskole… Jeg gik jo egentlig selv på en fodboldefterskole, da jeg havde hendes alder, & jeg havde et helt igennem fantastisk ophold..! Mit år på fodboldefterskole er absolut et år, jeg temmelig tit tænker tilbage på… Så jeg arbejder ofte på at huske Louise på, at hun skal huske at nyde opholdet, imens hun er der, fordi før hun får set sig om, er efterskoleåret gået. Jeg erindrer med tydelighed, at jeg synes, at det år gik utrolig hurtigt. Jeg er stolt af, at hun tager sin fodbold alvorligt, så begribeligvis skal hun spille så meget fodbold som muligt. Men dog skal hun huske at prioritere det sociale også…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.