En ride efterskole er for pigen, som er begejstret for heste!

For usikre teenagere vil en tur på golf efterskole - http://www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=70:golf&catid=6:indhold, være nøjagtig den ting, de leder efter, nemlig et pusterum, hvormed de kan udvikle interesser & modnes. Det kan virke problematisk som teenager at beslutte, hvad for en retning man skal gå i sit liv: gymnasie, tømrer, naturvidenskab, engelsk? Til alt held er der efterskoler til en hvilken som helst smag: ligegyldigt om du ønsker sport, fotografi, religion eller rytmik. Der er ingen årsag til at lade være med at ansøge om en oplevelse, du vil huske resten af dit liv!

Denne efterskole svømning - http://www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=321:svommelinje-2014-15&catid=6:indhold&Itemid=267, har lagt vægt på sportsgrene, så her får du chancen for at anvende 12 fulde måneder på at blive expert i din yndlingssportsgren samt samtidig få et sundt & rigt ophold med utallige oplevelser. Du kan oveni forsøge mange varierende sportsgrene under året, fordi vores efterskole kan tilbyde en masse typer af idræt! Dersom du f.eks. er blevet vild med golf, har du chancen for at prøve 12 måneder hos en golf efterskole, sådan at du får lov til at fokusere 100 procent på din favoritsport: hvad mere kunne du bede om?

Blandt de bedste aspekter omkring en ride efterskole - http://www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=72:ridning&catid=6:indhold, er, at du her får mulighed for at skabe kammarater for livet. Det skaber nogle meget stærke kammeratskaber, der vil vare hele dit liv, hvis man dagligt i 12 mdr. sidder til bords, står op og træner sammen med den samme lille sluttede flok.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.