En rejsearrangør efterskole må være den mest sjove ting, her er sket i min tilværelse

For en måned siden blev jeg inviteret til en fest med min gamle klasse fra den efterskole boksning, hvori jeg var i et år bagefter folkeskolen. At erfare, på hvilken måde alle mine kammerater har klaret sig, plus hvordan deres arbejdsliv er, glæder jeg mig enormt meget til, fordi det bliver egentlig over flere sæsoner siden, jeg gik der. Jeg tænker, at det bliver en rigtig sjov klassefest, hvori vi kan tale om alle de fede oplevelser, vi har fra tiden på rejsearrangør efterskole.

Jeg hørte en del historier om, hvor godt det ville være, så året på efterskole boksning blev noget, som jeg havde glædet mig til det meste af højstadiet. Jeg vidste slet ikke, hvad for nogle fag, jeg helst ville vælge, så jeg havde fundet ud af, at jeg ikke kunne starte på gymnasiet. Samtidig ønskede jeg at prøve et par lidt mere interessante skolefag, der ej tilbydes på gymnasiet, bl.a. outdoor. Den rejsearrangør efterskole jeg valgte, havde en masse spændende fag, som jeg glædede mig ret meget til at forsøge.

Af den grund at jeg syntes den slags virkede totalt fedt, & på grund af at jeg oveni havde lyst til slippe af med lidt fedt & være noget mere stærk, forsøgte jeg til at begynde med efterskole boksning. Efterskole outdoor, hvori man skal prøve at klare sig i naturen ved hjælp af naturen, valgte jeg på samme tid. Min kone samt jeg elsker at slå telt op i tætte skove langt væk fra andre mennesker, så jeg har rent ud sagt anvendt disse egenskaber en del som voksen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.