En oktoberfest samt oktoberfest kostumer

Ser du frem til halloween? Det gør jeg i alt fald. Mig og min kollega/ven skal til halloweenfest på arbejdet i en af efterårsmånederne, så han har spurgt mig, om jeg kan skaffe vores kostumer. Det er sågar ligeledes til efteråret, at der er oktober-fest. Her klæder man sig i oktoberfest kostumer, hvilket er tyroler-kostumer. Jeg har overvejet et væld af forskellig halloween udklædning. Pga. det tog jeg på gågaden i kostumeforretningen her nyligt. Kostumer i lange baner havde shoppen, og der var mange udmærkede iblandt. De havde masser af halloween udklædning & endog oktoberfest kostumer, men endvidere en stor del gavnlige rekvisitter; masker, parykker og sminke, et cetera. I starten så jeg på kostumer, så jeg kunne få inspiration. Efter det, gik jeg videre til sminke, masker samt parykker, og også her havde de et enormt udvalg. Til slut købte jeg to temmelig seje kostumer. Jeg gik hjem til min kollega/kammerat for at vise ham den halloween udklædning, jeg havde købt, efter jeg havde været inde i kostumebutikken. Han var fornøjet, idet han regnede ud, at det var skeletter, vi skulle være. Jeg glæder mig til at se mig og min kammerat i de udklædninger, jeg har købt. Jeg glæder mig endvidere til at se vores medarbejderes kostumer. Jeg fornemmer, at vi bliver uhyggelige i kostumerne. I øvrigt fortalte jeg ham om de føromtalte oktoberfest kostumer, og så talte vi om at tage til oktoberfest sammen i efteråret. Kostumefester er, uden at vide hvorfor, som regel altid en del bedre end normale arrangementer. Det skal nok blive en interessant udklædningsfest.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.