En ny dildo og andet sexlegetøj

Min kæreste og jeg har kigget sammen i en butik med sexlegetøj {http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html} og fundet nogle forskellige ting, bl.a. en helt ny dildo (http://www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html), der kan være en hjælp til at få det gode sexliv igen, fordi vi gerne vil have erotik ind i vores parforhold. Vi har ikke specielt ofte sex, og hvis vi omsider har, føles det en smule kedeligt, så nu vil vi forsøge at bruge sexlegetøj for at få sexlysten igen. Det sexlegetøj, vi besad før, var ikke andet end en dildo, som ikke duede længere. Egentlig elsker min kæreste erotik, han har dog været så stresset på jobbet, at sexlivet ikke er hvad det har været. Faktisk har han altid, så vidt jeg husker, været glad for forspillet, og han nyder at se mig onanere med en dildo, når vi skal til at have sex.

Her den anden dag da vi var inde i shoppen, der solgte sexlegetøj foruden anden erotik, anskaffede vi os mange divergerende ting og sager. Ting til mig, som for eksempel en dildo, & noget til ham, foruden nogle ting, vi begge to kommer til at nyde, købte vi. Ganske sexet at kigge på sexlegetøj med min kæreste var det, så vi fik egentlig helt lyst til straks at gå hjem og have sex sammen – og vil I vide noget? Det gjorde vi!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.