En fontæne ud over det sædvanlige er en fordelagtig investering

Mine direktører og mig havde besluttet os for at tænke stort og få bygget nogle betagende rammer med vandkunst både inden for og udendørs, da vores firma for kort tid siden rykkede teltpælene op og fik bygget et nyt domicil. Der var ikke desto mindre utallige muligheder i spil. Det var af den årsag alfa og omega for os at hyre en virksomhed, der ikke blot kunne anlægge et springvand. Det var ydermere alfa og omega for mit firma, at den valgte virksomhed producerede fontæner, der imponerede.

Efter at jeg har set det færdige resultat må jeg indrømme, at det er sandt at sige beundringsværdigt. Vores firmas hovedsæde fremstår med en foyer med et smukt spejlbassin med afdæmpet musik, som resultatet af professionel vejledning om funktionalitet og det visuelle udtryk samt en etableringsproces, som blev afsluttet præcist som aftalt. Spejbassinet er endvidere designet i trin, så spejlbassinet går hele vejen op til den øverste sal. Vi er kort fortalt blevet prydet med et spejlbassin, som der får masser af rosende ord fra kunder, samarbejdspartnere og vores medarbejdere.

Lige foran indgangen er der også blevet etableret vandkunst i fortræffelig kvalitet for alle pengene. Det drejer sig nemlig om et interaktivt springvand, der er tilpasset omgivelsernes bevægelser. Som et ekstra plus har vores leverandør i midten af springvandet stillet en arkitekttegnet fontæne, som der harmonerer perfekt med hovedkontorets enkle linjer. Hvis jeres firma også er på udkig efter vandkunst i en klasse for sig, vil vi som firma af den grund med hånden på hjertet anbefale vores vandtekniske leverandør.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>