En afstikker med lille barn til Fuengirola ved Malaga, Costa del sol eller Torremolinos lidt nord for Fuengirola

I dag hvor vores bebs er netop paseret syv mdr vi slemme behov for et styk god og lang rejse til eksempelvis Costa del Sol - www.hjertingrejser.dk/spanien-1-3-uger/costa-del-sol – . Manden og jeg rejser gerne tit og ofte til såvel byferier til Reykjavik og Budapest til længerevarende rundrejser i Indien, ved middelhavet eller til San Fransisco eller New York og Boston. Så jeg er snart småfortvivlet. Med babyen har vi vitterligt blot draget i huset i Sverige i over et år. Luksusproblem.

Jeg har tænkt på Fuengirola - www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/fuengirola – eller Torremolinos - www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/torremolinos – nu Hr. Kæreste og mig debatterer vedr., de rejsemål der egner sig at trisse på ferie når vi medtager babyen. Hvis jeg eller manden efterlyser noget bymiljø er du i de byer meget nær Malaga-byområdet. Og i både Fuengirola og Torremolinos lader der til at være temmelig bekvemt og med hjertevarm stedlig stemning, skønt vejr og velsmagende måltider.

Osvald sniksnakker positivt omkring Costa del sol. Dér var han dengang han var 23, og kæresten tænker, at Costa del sol har meget flere ting at tilbyde end Torremolinos og Fuengirola. Undertegnede har hverken været på Torremolinos, Costa del sol eller Fuengirola, og det kan være at han har en pointe. Der er blot en ganske mere langvarig flyrejse til Costa del sol end til Torremolinos og Fuengirola. Veninder med børn skal udspørges.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.