Efterskole engelsk og aktiv livsstil? Jeg har opstøvet min adventure efterskole blandt de utallige efterskoler nordjylland

Overvejer du efterskoler nordjylland {www.ranumefterskole.dk}? Så må jeg rekommandere den adventure efterskole {www.ranumefterskole.dk/profilfag/adventure}, hvor imponerede mig for eksempel lærer efterskole engelsk {www.ranumefterskole.dk/ranum-efterskole-college} & komme i gang med forhindringsløb og kano. Undertegnede er ikke begejstre over at være indendøre, så i tiden hvor undertegnede skulle til at vælge imellem efterskoler nordjylland fandt jeg straks ud af, at udendørs-mig skulle på et styks adventure efterskole. Randi og far gik i det store hele blot op i fagligheden, & sådan noget modtager jeg så blandt andet vha efterskole engelsk plus de sådan nogle faglige fag.

Tilfredse jeg har været på adventure efterskole cirka fem uger og søde mig skaffet mig 2 dugfriske venner allerede. Vennerne og mig har alle fået fortalt om mange efterskoler nordjylland, & faldt alle en adventure efterskole, der formår at bringe mig og vennerne nogle opgaver og udfordringer. Nogle venner virker virkelig sportsmandsagtige, mens andre ser ud til at være lidt eftertænksomme og ønsker at udfordre sig selv. Synes I ik’ at det er så fedt at de tager ud i adventure efterskole. Efterskole engelsk er faktisk rigtig godt, trods det at det ikk’ præcis var det, undertegnede lagde vægt på i mit valg mellem efterskoler nordjylland. Men efterskole engelsk tjener til at moi kan agere i verden. Sportsglade mig er pjattet med at gå på adventure efterskole og jeg vurderer ik’, at nogle af de andre efterskoler nordjylland kunne have været netop så optimale til mig og min personlighed som adventure efterskole inklusive efterskole engelsk er.

Jeg kan kun fortælle godt om de indledende uger på adventure efterskole. Engelsk virker så fedt og stedet tror jeg er i blandt de vildeste efterskoler nordjylland, jeg og de andre elever har hørt om. Så skal I i gang med at overveje efterskoler nordjylland? Så vælge eventuelt et stk adventure efterskole som har oplevelser med mountainbike og dykning kombineret med fede fester, efterskole engelsk, rejser og gode venner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.