Efterårets glæder-Halloween og Oktoberfest

Måske er jeg ude i god tid, men jeg tilrettelægger i lang tid den bedste fest på året: Halloweenfesten. Jeg er meget begejstret for den 31.10 med, halloween kostumer (http://dramashop.dk/halloween/category/kostumer-og-tilbehoer-halloween-11/) og halloween pynt. Kostumer, chance for at skræmme vejens unger, væmmelig mad og uhygge … what is not to like.

En 2. ting jeg tænker her til efteråret er cool tyroler kostumer (http://dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67/). Jeg vil gerne deltage i Munchens oktoberfest, min ven Carsten nævnte da vi snakkede om det, at tyroler kostumer vil være noget vi skal have. Ideen er jeg straks med på. I løbet af sensommeren bør jeg med det som udgangspunkt ordne halloween kostumer, tyroler kostumer og halloween pynt. Jeg regner selv med at finde udvalgte dele, imens andre ting til pynt og kostumer bliver shoppet hos forhandlere der forhandler halloween kostumer, halloween pynt og tyroler kostumer eller i butikker online.

Heldigvis er halloweenglade mig ik solo i min venneflok, som er fan af halloween kostumer og halloween pynt. Margrethe som at der er min nabo og jeg pynter gerne huset med halloween pynt i alle afskygninger. Hende og jeg finder også på at kappes om at opstøve de skræmmende halloween kostumer. Det er så hende tager til Munchen med, vi ska’ jo absolut rejse afsted i tyroler kostumer. Det er så oplagt!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.