Det er let at sælge en elevator til andelsforening – det ved jeg.

Kom nærmere, jeg lægger inde med en nyhed til jer!! Nu ska’ det FINALLY være… Jeg har båret rundt på den her nyhed overdrevent længe, men nu ska i ha den at vide. Jeg har besluttet mig for at blive iværksætter!! Jeg ska til at forhandle elevatorer. Dét lyder evt umiddelbart vildt morfar-agtigt at ville beskæftige sig med salg af elevatorer, men det er ik desto mindre, hvad jeg skal! I ville bli overraskede, der er mange knaster i elevator salg! Jeg beder til at kunne sælge en moderne elevator til ejerforening - http://alevator.dk/ – , og så vil jeg tilmed sælge en ny slags elevator til andelsforening. Lige nøjagtig disse to former for elevator handler er der nemlig ekstra mange gysser i, i hvert fald i forhold til, såfremt man som sælger sælger elevatorer til private husejere, der ALDRIG gider investere i noget som helst ekstra…

I femten år har jeg jobbet m elevator salg. Det gjorde jeg på min sidste arbejdsplads… Jeg var en dygtig sælger, og forstod ofte, hvilken type elevator de forskellige kunder stod og manglede!! Men så gik det beklageligvis sådan, at virksomheden gik konkurs.. & så blev alle medarbejderne på gulvet selvfølgelig afskediget… Den tid var frygtelig. Jeg havde det virkelig forfærdeligt, & måtte osse gå til terapeut for at få det snakket igennem. Jeg tror, at det var fordi, at det kom som et fantastisk stort chok… Jeg var overhovedet ikke fysisk eller mentalt forberedt på afskedigelsen… Men i dag er jeg mig selv igen, & super duper klart til at sælge rigtig mange elevatorer!! Jeg har taget lån i sparekassen faaborg, & har fundet mine kontorlokaler, så nu mangler jeg bar nogle kunder!! Af den årsag vælger jeg nu at sige dette på min blog – jeg ønsker nemlig at i vil sprede budskabet for mig… I skal fortælle alle i møder, at i har hørt om en fantastisk kompetent forhandler af de allerbedste elevatorer. Og det må I gerne sige til dem…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.