Det er helt vildt vidunderligt at være tilmeldt kurser i højskole skuespil og højskole fotografi

Her på torsdag har jeg gået 1 måned på højskolen, og jeg elsker min højskole. Jeg er helt henrykt over det her kursus med højskole skuespil [www.odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil] og højskole fotografi [www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi]. Usikre jeg har betænkt mig omkring, om jeg hellere måtte finde mig en fornuftig uddannelse eksempelvis læreruddannelsen, eller såfremt jeg derimod bør springe ud og realisere fantasien om at læse til fotograf eller skuespiller. Med tanke på det virker højskole fotografi & højskole skuespil som et stk indlysende chance til at prøve, hvorvidt undertegnede brænder nok for uddannelsen og har evnerne.

Nu har undertegnede været nogle uger på højskoleforløbet med højskole skuespil & højskole fotografi & det er simpelthen så rart. Det distraherer mig lidt i forhold t det at jeg skal beslutte mig, idet undertegnede er vild med såvel højskole fotografi + højskole skuespil – samtlige fag har bare været super gode. Jeg tror, at jeg sandsynligvis hælder lidt mere til højskole fotografi, hvor jeg bestemt oplever hvordan jeg rykker og modtager anerkendelse og ros for mine billeder. Desuden er det sååå rart at afprøve højskole skuespil hvor jeg kan prøve mig selv af.

Ubeslutsomme jeg har fået rekommanderet at gå på højskole skuespil & højskole fotografi af bedsteveninden, da jeg havde tusset rundt og spekuleret over mine mulige fremtidsudsigter i flere uger. Liv har selv været på højskoleforløb og arbejdet med højskole fotografi, og dygtige hende er idag fået et optagelsesbrev til et styk uddannelse til fotograf. Det er så vildt gået. Jeg har også lige for nogle dage siden haft en samtale med en mand, der har fået optagelse på skuespillerskolen i Odense som følge af en omgang højskole skuespil & privatundervisning. Sådan noget pirrer mine drømme.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.