Det er betydeligt at have sikkerhedsnet på en trampolin

Jeg har snart været på jobjagt i over 1 år, så jeg bliver nødt til at prøve noget nyt. Med det i tankerne har jeg tilmeldt mig i vikarbureau Kolding (www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81). Jeg er færdiguddannet inden for statskundskab, men der er hård konkurrence, og jeg er ikke så erfaren. Så jobs via et vikarbureau er måske vejen til, at jeg få noget mere erfaring på CV’et og desuden opnår noget nyt at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det fedt nok ikke at skulle op fra dynen på regnvejrsmorgener, men jeg savner sgu at skulle op og udføre et job.

Min dejlige veninde er hos Vikarbureau Viborg (www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81), og hun har tidligere været sendt ud via Vikarbureau Aalborg (www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81). Hun har har betroet mig, at hun mest kom ud på virksomheder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller skulle på barsel. Jeg synes, det kunne være tiltrækkende med sådan en barselstjans, hvor du jo kan være hos samme kontor 7-10 måneder eller mere.

Nu har jeg så meldt mig, og først nu begynder alle overvejelserne at dukke op: Mon det er nok at tilmeldt hos ét vikarbureau. Hvor længe går der, mellem at de ringer? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad er lønnen? Og bliver jeg glad for at være vikar?

Får jeg i stedet en række småjobs af eksempelvis et par dages varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg klarer sådan at være et nyt ansigt og komme ind uden forudgående kendskab til virksomheden. Du når vel knapt nok at huske navnene på de andre, før man skal slutte igen. På den anden side ser jeg mange forskellige steder, og det kan være, at de bliver glade for mig på et af stederne, så jeg bliver inviteret til at blive. Det ville da være lækkert…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.