Dersom du mangler en smule hjælp til benene, bør du overveje el cykler!

Fornemmer du, at benene begynder at give op, idet vinden vokser sig hidsig på cykelturen hver morgen? Eller bliver du tit ved at besvime efter at have kæmpet dig op ad stejle bakketoppe? At det er tid til at opgive den sædvanlige cykeltur & i stedet for vælge træng offentlig transport eller en dyr Volvo, tænker du evt.. Lykkeligvis findes der en meget federe udvej – el cykler!

En cykel med en net el dreven motor, som kan give en ekstra fremdrift, får du anvendende el cykler. Dog bør du stadig bruge pedalerne, så her er ingen grund til at frygte, at du helt kommer ud af form. Noget enklere bliver hverdagen rent ud sagt. At hverken stormende vind og lange bakker kan nedsætte din fart, vil du derfor blive garanteret ved hjælp af en el cykel.

Et andet plus med en el cykel er, at de ikke er CO2-udledende. Derfor skal du ej have dårlig samvittighed over at tænde motoren, idet du har brug for lidt hjælp. Der sælges flere el cykler i alskens udforminger, således at du har chancen for at både prøve city-bikes & mountainbikes med tilhørende elmotor – du behøver dermed ikke frygte at din elcykel ser ud som et køretøj, som blot er lavet til mennesker over 80. Dermed, anvendende en el cykel vil du ende med en flot cykel, som vil gøre dagligdagen mere fornøjelig uden at forurene.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.