Der sælges utallige forskellige havetrampoliner, mht. mønster og areal: men det vigtigste er nok en sikkerhedsforanstaltning

Hvad gør man ej for at gøre sine børn glade? Jeg har for nylig købt en trampolin - http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx – som gave til min datter, af den årsag at det var hendes fødselsdag. At spendere penge på trampoliner, som ikke er ejer af et sikkerhedsnet, til især yngre børn, efter min mening er ansvarsløst. Min datter er springgymnast og har i lang tid gerne villet have en havetrampolin, og på grund af at hun ønskede sig den så meget, har jeg spenderet penge på den til hende som fødselsdagsgave.

Et væld af divergerende havetrampoliner - http://www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html – var der, men jeg spenderede penge på den største havetrampolin, som der var, sådan så min datter har plads til at springe på den. Min datter er rigtig begejstret over sin nye trampolin, og som følge heraf hopper hun foruden øver sine spring på trampolinen alle dage. Jeg har sparet sammen til min datters fødselsdagsgave længe, og af den årsag havde jeg råd til trampolinen, men en havetrampolin, som den jeg anskaffede, er ganske dyr. Det kostede dog ekstra at kunne få en havetrampolin, som var udstyret med et sikkerhedsnet på, men hellere det, end at hun skvatter ned og kommer til skade. Jeg kan godt anbefale en havetrampolin til andre forældre, hvis børn gerne vil have en havetrampolin i gave, for jeg synes helt bestemt, at trampolinen er det hele værd. En stor del venner & veninder har hun tillige haft på besøg, som har hoppet på den, og min datter samt hendes venner har det yderst skægt sammen, idet de hopper.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.