Der er overdrevent mange kærestepar, som har rigtig meget tiltro, hvad en penispumpe kan udrette af mirakler.

Klodens mennesker er inde i en uheldig udvikling. Vi har for travlt med at stile efter det perfekte liv til, at der er tid til kys og kram når hverdagen indtræder. Og som konsekvens af det ovenstående er der fantastisk mange parforhold, der ik klarer sig. Jeg er 100 procent sikker på, at den den dejligste løsning på denne problemstilling er kærtegn og knus. At man aktivt sætter tid af til at være ægtepar. Jeg leger af den grund med tanken om at iværksætte en butik, som skal sælge voksenlegetøj såsom we vibe [www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html], en penispumpe [www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html] og tenga [www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html]. Min forestilling er, at sex legetøj som eks. we vibe, en penispumpe & tenga kan hjælpe kærestepar til at opdage hinanden på ny, og derved forebygge, at de går hver til sit. For jeg føler, at det er så skide depressivt, at antallet af skilsmisser er så høj i vores del af verden. Jeg er en helt igennem ægte romantiker og tror på ”the one and only”. Og hvis we vibe, en penispumpe eller tenga kan bidrage til, at ægtefolk bliver sammen vil jeg være lyksaglig!

Jeg har selv været bundet af et ægteskab i rigtig mange år. Så jeg kender udmærket at man føler, at forelskelsens rus opløses og hverdagens trummerum tager over. Men jeg ved også, at man som par aktivt kan gøre en hel del selv for at bringe sexlivet tilbage. Dét kan man for eks. gøre ved brug af sex legetøj som f.eks. we vibe, en penispumpe samt tenga. We vibe, en penispumpe og tenga er blot enkelte eksempler på voksen-legetøj, der findes mange forskellige varer. Det mest betydningsfulde er, at man som par finder nøjagtig dét, man føler passer bedst til en. Min forhåbning er at udsmykke min shop på den måde, at besøget i og for sig selv er en dejlig oplevelse! Min forstilling er, at man kan komme på besøg sammen i min forretning, og dele denne oplevelse sammen som par. Denne oplevelse skal på den måde bidrage til at bringe ægtepar tættere på hinanden. Jeg tænker nemlig hyppigt, at det kan være sådan nogle oplevelser i fællesskab, der gør, at kærligheden ik’ opløses!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.