Den smukkeste forælder begærer smukt babytøj…

Vi kender en, som er gravid med sit første afkom. Bedsteveninden er langt henne, & glæder sig overordentlig meget. Vores bedsteveninde snakker ik’ om andre ting, og vi er i gang med at erkende, at vores bedsteveninde for evig tid ikke længere kun er veninde, men ydermere fremtidig mor. Veninderne forbereder bedstevenindens baby shower celebration, som til at starte med var en kutyme fra Amerika, men som langt om længe også er arriveret til Danmark. Det er ikke den allerførste skik, som Norden har arvet fra Amerikanerne, & således taler vi tit omkring en igangværende kulturimperalisme.

Celebrationen er skabt til, at man kan hylde den vordende mor, og veninden modtager pakker, såsom for eksempelvis babytøj, en juniordyne, eller en ammepude. Omgangskredsen arrangerer planlægningen af festen, & må derfor indbyde venner samt hele den pukkelryggede familie. Desuden skal jeg samtidig samordne hendes gaveønsker, for at undgå, at den kommende forælder modtager babytøj, juniordyne samt ammepude fra hver eneste indbudte…

Dét er formålet, at bedstevenner og familie, & den kommende mor skal få en sjov eftermiddag sammen, så vi kan samtale omkring dén store hændelse, der rykker tættere på os alle om ej specielt forfærdelig langt ude i horisonten. At være forælder er en formidabel begivenhed, og jeg glæder mig ovenud heftigt på min venindens vegne. Vi er ikke vidende om babytøj, en juniordyne og hvad en ammepude skal gøre! Så det er stormfuldt at stå på tilskuerpladserne & overvære det største moment i hendes livsløb. Idet der er ingen usikkerhed om, at dét at blive mor og far må være dét mest fantastiske i verden. Og veninderne ved for længst, hvad vi vil forære hende i pakkegave: venindeflokken ønsker at købe dét sødeste babytøj, som den kommende moder kan forære sit smukke barn. & så vil vi lade de resterende gæster om at spendere penge på de mindre sjove pakker, som for eksempel en juniordyne eller en ammepude!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.