Den Cambridge engelsk efterskole, som jeg som yngre var tilknyttet, var en af de bedste…

For mange år tilbage tilbragte jeg et år på en sprog efterskole. Dét er uden tvivl et af de dejligste år i mit liv. Jeg kom tilbage med herlige oplevelser, og utallige nye bekendte. Den sprog efterskole, jeg boede på, var en Cambridge engelsk efterskole [www.ske.dk/for-elever/info/cambridge-engelsk-efterskole], det udmærkede sig ved, at sporg efterskolen offerede en god engelskundervisning. Det efterskole engelsk [www.ske.dk/for-elever/info/efterskole-engelsk-sprog-efterskole], jeg tillærte mig, har haft en ubeskrivelig stor betydning for mit videre liv. Jeg jobber i disse tider som ambassadør, og har af den grund haft virkelig meget glæde af at have et ophold på en Cambridge engelsk efterskole. Dén efterskole engelsk undervisning vi fik, var af tiptop kvalitet. Vores sprog efterskole havde nogen ovenud skarpe lærere tilknyttet, & det bedste af det hele var, at de også var dygtige til at formidle. Det betyder virkelig meget for min evne til at lære, at lærerne er i stand til at kommunikere også fagligt vanskeligt stof…

Hvilket blev formidlet indledningsvist har jeg et job, hvor jeg ovenud meget har chancen for at udnytte, at jeg boede et år på en sprog efterskole. Den Cambridge engelsk efterskole jeg var tilknyttet er den altafgørende årsag til, at jeg blev tiltrækket af universiteternes sprogfag. At spendere et år på en sprog efterskole grundlagde min opslugthed af sproget, & en optagethed af at erkende, præcis hvor kæmpemæssig en betydning, det har for menneskers sociale og kulturelle liv, at vi er i stand til at kommunikere gennem sprog. En kæmpe del af menneskers interageren med hinanden afhænger af chancen for at kommunikere – både verbalt og non-verbalt. Mit år på en Cambridge sprog efterskole gjorde mig klar til at læse på translatør-studiet på Københavns Universitet. Som lykkeligvis har resulteret i, at jeg kan få mad på bordet gennem min passion for det engelske sprog. Så hvis I selv, eller kender til nogen, som holder af sprog, vil jeg bestemt anbefale et år på en sprog efterskole. Jeg har bestemt aldrig nogensinde fortrudt det, og egentlig har jeg heller ikke hørt om nogen, der har fortrudt et år på sprog efterkole.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.