Den bedste isolering bliver altså forsatsvinduer

For at få en endnu bedre isolering ved ældre vinduer, der blot består af eet enkelt lag glasrude, bliver forsatsvinduer anvendt. Når de påsættes rigtigt, er forsatsvinduer i stand til at give en kvalitets isolering end splinternye vinduer med termoruder. Til trods for at min familie elsker de sidste måneder på året, er det iskoldt at opholde sig i huset, pga. at det ej er isoleret så godt, hvilket er rimelig irriterende. Et af de store stuevinduer er smadret, og de kunne generelt godt hver og én trænge til at blive udskiftet.

Til trods for at huset efterhånden er forfaldent, er det faktisk yndigt. Forsatsvinduer vedligeholder de ældre vinduer, der jævnligt er en betydelig del i boligers udseende. Eksempelvis har alle vinduerne et specielt design, hvilket vi gerne vil have skal blive der. Pga. at nogle af vinduerne blot har een enkelt glasrude, så skal de derfor have indsat forsatsvinduer.

Nu og da kan mange have noget dug ift. forsatsvinduerne. Dug generer udsynet såvel som betyder en risiko for på længere sigt at hærge rudens maling og træ. Duggen kan undgås ved at sikre, at det inderste vindue er noget mere tæt på den indvendige side, end det yderste vindue er udvendigt. Dette betyder, at den anelse fugt, der kommer frem mellem glasruderne, kan ventileres væk af en lidt større portion luft udefra. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra dine vinduer, og det, synes jeg, er fortrinligt. At vi kan få lavet forsatsvinduer, som er lig med vores egne vinduer, betyder dette. Lysgennemstrømningen forværres endda ved vinduerne, der består af termoruder. Når du vil forhøje lysmængden i huset, er forsatsvinduer derfor et bedre valg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.