Dejligt klæder skabt af Petit by Sofie Schnoor er ovenud dejligt at bære, men bekosteligt.

Siden jeg var en lille pigebarn har jeg været fascineret af mode. Tøj fascinerer mig, og det æstetiske udtryk tiltaler mig. Jeg kan ik se ikke en kostbarhed i at efterstræbe trends nøjagtigt, men har lyst til den subjektive elegance. Den nævnte hobby har jeg givet videre til vores rollinger, som nu ligeledes er vild med tøjmærker, såsom Petit by Sofie Schnoor » http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/petitbysofieschnoor-sko_1630.html, + Sprout by Gro. & ik nok med det, i dag forlanger rollingerne selv sagt samtidig, at pakker inkluderer de bekostelige tøjmærker.

Jeg reflekterer over just nu, eller det er ja egentlig ej helt rigtigt. Jeg har aldrig forklejnet, at min lidenskab for tøj har eftervirkninger for min økonomiske situation. Men i min nutidige situation, hvor jeg også har børn, der tillige har min interesse for tøj, indser jeg, hvor stærk en økonomi, det forlanger at tilegne sig high-end tøjmærker som New Generals og Little Remix » http://www.smaahjerter.dk/little-remix_1614.html, f.eks.…

Jeg værdiger vores børn dét højere end noget som helst andet. Desuagtet er jeg samtidig startet med at reflektere over, hvad slags vink, dét udsender at spendere virkelig mange penge på ens garderobe. Små børn skal forstå, at en uovervejet materialisme er det samme som en skrue der konstant skrues. Det gør mig således vaklende over, til hvilken grad vores fælles køb af mærker såsom Little Remix & Sprout by Gro til mine børn, reflekterer et nik, vi ikke ka’ understøtte. Vi som forældre begynder at tvivle, samtidig med, at jeg er er bange for, hvilke pejlemærker, jeg donerer til dem…

Lige for tiden overvejer vi ekstremt meget, hvorvidt jeg for en periode skal skippe shopping af brands såsom Little Remix & Bang Bang Cph » http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/bangbang-cph_432.html,, og derimod vælge at tage på picnic. Således kunne jeg eventuelt orientere de små pus det fantastiske i dé lystigheder, der ik’ koster penge. For nok er highend garderober fra Sprout by Gro & Bang Bang Cph absolut fabelagtigt, men der er jo ej noget som helst, der har mulighed for at slå en aktiv vandretur ud i naturen med sine kære.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.