De perfekte vejskilte bliver et must til et hvilket som helst industriområde

Så jeg dermed kunne skabe plads til vogne og store havemaskiner, flyttede jeg et par måneder tilbage min virksomhed over i andre bygninger. Her fandtes desværre en del sager, som var nødsaget til at fikses, før hallerne var fuldstændig klar til mine vogne, dog det var helt sikkert et væsentligt fremskridt for mit firma. Det virkede helt uigennemførligt for interesserede at få øje på min virksomhed, da der i begyndelsen overhovedet ikke nogen vejskilte eller advarselsskilte fandtes. Desforuden var der ikke nogen vejmarkering, noget der sagtens ville besværliggøre processen med at køre omkring på pladsen i store køretøjer, især på grund af at det var et ukendt sted for størstedelen af mine arbejdere. Til at fikse samtlige af mine komplikationer, havde mit firma af den årsag anvendelse for professionel hjælp.

Min virksomhed kontaktede nogle fagfolk, som heldigt nok tilbød alle de ting, min industrivirksomhed manglede. Ved hjælp af disse fagfolk genererede vi smukke plus informative vejskilte, både til reklame plus vejvisning. I tillæg hertil ordnede de holdbar vejafmærkning af synlige streger, sådan at det i dag virker fuldstændig udelukket at fare vild. Som afslutning ønskede vi os vejmarkering til parkeringspladser i hallerne, for at være sikker på, at der på ethvert tidspunkt er plads til samtlige af lastbilerne. Alle forudsætninger for en funktionel og sikker hverdag, er det ikke nogen hemmelighed, at min industrivirksomhed får med vejskilte & vejmarkering.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.