De funktionelle køkkenbede er skabt ved hjælp af pallerammer

Dit køkkenbed vil i princippet blive i præcis den højde, du foretrækker, fordi rammerne har mulighed for at stables solidt på hinanden, hvilket betragtes som det mest praktiske når man benytter pallerammer til bede. Det forhøjer jordens temperatur rundt om væksterne, holder blomsterne væk fra forurenet jord, & udmunder i en behagelig arbejdshøjde. Lige det, flertallet ville sammenstille med højbede, bliver pallerammer måske normalt slet ikke, men pallerammerne er faktisk rigtig praktiske! Pallerammer bliver tit produceret af ganske dårligt og naturligt træværk, hvorfor rammerne ikke må befinde sig i konstant kontakt med jorden, bør man blot tænke på. Det kan i stedet være en fin idé at afskærme indersiden med plastik.

Størstedelen føler måske, at rammerne bliver alt for små, men jeg tænker personligt, at pallerammer har en ganske perfekt længde til mellemstore højbede med smukke planter samt krydderurter. Idet man fortryder, at man har fremstillet et bed med dem, bliver det til alt held ej mange slanter, der blev anvendt forgæves, da pallerammer til alt held er billige. Pallerammer benyttes traditionelt til hurtigere at være i stand til at stable sager ovenpå paller, samt pallerammerne er lette snildt at folde sammen, når de ej bruges. Noget andet anvendeligt ved at have pallerammer som køkkenhave er, at rammerne besidder en funktionel diameter. At man blot skal kaste sig ud i det, bliver eventuelt det bedste tip.

Har du lyst til at anrette praktiske køkkenhaver, fordi du står som værende haveejer? Såfremt får du nok svært ved at finde ud af, netop på hvilken måde, den slags grøntsagshaver bør opføres. Pallerammer betegnes som et enkelt forslag, jeg ligger inde med.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.