De der nye høreapparater – er de effektive…

I dag på bloggen ønsker jeg at skrive om den lidelse, som jeg har været underlagt i adskillige år… Jeg har jo nemlig familie-lægens troværdige ord på, at jeg har udviklet tinnitus!! Jeg har i længere tid været ret så slemt plaget af en kronisk ”øre-susen”!! Beklageligvis udviklede den susende lyd sig til at være en hyletone i stedet for. & der blev jeg for første gang ærligt talt skræmt! Fordi jeg havde fået forklaret nogle afskyelige historier om, hvor virkelig meget patienter m tinnitus lider i det stille… Jeg havde fået forklaret, at mennesker med tinnitus i begyndelsen er tæt på at blive skøre af den horrible hylen for ørene…! Og jeg ka’ rigtig meget forstår den beskrivelse!! I begyndelsen var jeg også milimeter fra at blive skør i hovedet! Men trods alt må jeg dog gøre klart, at det hen ad vejen blev ekstremt meget bedre. Nu om stunder ka jeg ha et helt alm. liv sammen med min tinnitus! Jeg kunne forstille mig, at det egentlig ka forklares med, at, man tilvænner sig sin tinnitus. Dét betyder jo ikke, at jeg ik’ tænker på min tinnitus, det ville være løgn at sige!

Jeg har fået fortalt af min datter, at et høreapparat kan afhjælpe folk m. tinnitus. Selvfølgelig blev det fuldstændig pointeret, at det ikke er samtlige msk. med tinnitus, som oplever nogen fremgang ved at få et høreapparat… Men i mange tilfælde kan et special-designet høreapparat afhjælpe de gener, som tinnitus forårsager…. Jeg har derfor truffet den beslutning at prøve et af de her høreapparater på min egen krop… Jeg har af den årsag været i kontakt med et firma, der ved absolut al ting om høreapparater, designet til folk som har tinnitus..! Jeg er kolossalt spændt på at afprøve, om et høreapparat virkelig ka’ afhjælpe mine gener! Jeg har i perioder konsulteret behandlere udenfor sundhedssystemet for at få vished om, om de var i stand til at hjælpe mig, men beklageligvis uden nogen som helst forandringer. Så jeg beder til gud om, at et høreapparat ka’ hjælpe på mine gener! For hvor ville det dog være fantastisk, såfremt noget så forholdsvist simpelt som høreapparater ville være i stand til at gøre mit liv bedre…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.