Brugende en kfum efterskole får du chancen for at udvikle venskab plus udvikle dine styrker

Da jeg afsluttede 10. klasse, virkede det virkelig ikke som om, at jeg skulle være parat til gymnasiet. Hvad for en retning, jeg ønskede at begive mig ind på, eller hvilke ting jeg egentlig var god indenfor, havde jeg ingen idé om. En kfum efterskole: egentlig blev det min onkel, der fandt frem til den mest praktiske udvej. Han havde selv været i samme knibe, som mig, dengang han var ung, samt en sådan kfum efterskole hjalp ham i sandhed rigtig betydeligt.

Vha. en kristen efterskole, bør man få chancen for at fundere på de betydningsfulde overvejelser i tilværelsen, i fællesskab med andre teenagere, som befinder sig i samme situation som en selv. Find din efterskole, og du kan finde dine talenter og skabe kammerater, der ikke nogensinde tager slut. En kfum efterskole i Jylland valgte jeg, og her var der skemalagt hver eneste dag, indeholdende sund frokost samt motion. En af de væsentligste begreber på efterskolen blev uden tvivl fællesskab, samt på grund af dette har jeg lært at begå mig i grupper plus tage åbent imod forskellige fremgangsmåder. Enhver går derfra havende fantastiske kammeratskaber og en forbedret tilgang til livet, & på en kristen efterskole er der dertil leverum til enhver: ingen føler sig uden for fællesskabet.

Find din efterskole, det kommer til at være en oplevelse, du på ingen måde fortryder. Det vil være min bedste hjælp.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.