Brug for hjælp ved køb af håndpumpe, benzinpumpe eller dieseltank?

Brug for en håndpumpe » cogetil.dk/da-DK/Haandpumpe-Dieselslange.aspx,?

Skal du bruge en håndpumpe til diesel, petroleum, smørreolie mm. Du kan bla. opstøve håndpumper, der er beregnet til olie, diesel, kølervæske, benzin og smøreolie. Benzinpumperne kan købes med og uden slange og de giver forskellige ml. per pumpeslag. De kan også købes, så de passer til forskellige størrelser tromler.. Hvis du er er usikker på, hvilken håndpumpe, du har brug for, så ring til en kvalificeret forhandler. Har du brug for det, kan du feks vælge en håndpumpe, der kan fastskrues direkte på olietønden. Du kan også anvende en håndpumpe, til når du fylder benzin på din morotbåd og vil slippe for at slæbe på 20 liters dunke og undgå at hælde en ekstra liter ud over det hele, fordi du ikke kan nå at registrere, når tanken er fud. Du slipper endvidere for gnister og el, hvis du benytter en håndpumpe. Når jeg står med brændstof skal jeg i hvert fald ikke have noget at gøre med brændstof!

Brug for en ny benzinpumpe » cogetil.dk/da-DK/Benzinpumpe-Oliepumpe.aspx#81, til din bil?

Der sidder en benzinpumpe i din bil, og den anvender du til at optanke bilen. Hvis du skal bruge en ny benzinpumpe, kan de findes i flere størrelser og også i en universalmodel. Hvad skal man have en ny benzimpumpe for, tænker du måske. Ser du, den giver f.eks. bilen langt flere hestekræfter. Ja, det er jo ikke skidt. Husk at du kan spare , hvis du køber din benzinpumpe online.

Ny dieseltank » cogetil.dk/da-DK/Dieseltank-Dieselpumpe.aspx,

Du skal sagtens få én dieseltank, der svarer til alle dine behov, hvis du køber nyt. Tankene kan rekvireres i mange farver og størrelser og i både plast og stål. Tænk også lige over at finde en dieseltank i plast. Desuden ruster den ikke, og så danner den knapt så meget kondens inde i tanken. Den vejer ikke så meget og derfor lettere at flytte rundt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.