Bliver udelukkende det optimale nok til din smag? I så fald prøv denne fremragende Cosmic Fog E-Liquid

Der fremstilles blot 1 e-liquid, som jeg ikke kan leve uden, og det forbliver Cosmic Fog - www.esug.dk/e-juice/cosmic-fog-e-liquid – E-Liquid. Jeg har kaldt mig e cig bruger i en masse måneder, samt jeg har følt mig tilfreds med de adskillige valg, som findes omkring e juice. Her bliver hele tiden lavet tilstrækkeligt med smagsaromaer til at garantere, at man ikke savner flere aromaer at forsøge. Jeg fandt helt sikkert et par yndlings, specielt cappuccino samt butterskotch smag, dog ulykkeligvis var det sig på den måde, at jeg efter et par uger uden undtagelse blev træt af en hvilken som helst aroma. At her oftest er et eller andet syntetisk omkring utallige af de almindelige smagsaromaer føler jeg, hvilket man hurtigt får nok af. Den nyfremstillede Cosmic Fog E-Liquid virker bestemt sublim: lykkeligvis fandt jeg langt om længe svaret på alle disse problemer!

Hver eneste e-liquid fra Cosmic Fog er fremstillet af eksperter, så samtlige parametre af aromaen bliver forbedret. Af den grund resulterer dette i en smag, som man faktisk aldrig er i stand til at blive træt af. Desforuden fremstiller de de dejligste smagsvarianter: eksempelvis jordbær syltetøj med mandelsmør, limonade is eller eksotisk melon & frugtblanding.

Sig farvel til kemisk banan-smag eller unuanceret pebermynte – med Cosmic Fog E-Liquid får du en detaljeret & fremragende aroma som har prima undertoner. Udover de helbredsmæssige gevinster, er Cosmic Fog E-Liquid noget, du ej kan sige nej til, i det tilfælde at du savner et argument til at benytte e cigs.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.