Besøg mig, såfremt du ikke kan fastslå, om familien burde vælge en plastdør eller udendørs foldedøre.

Jeg er den sprudlende glade ejer af min egen butik. Lige så langt jeg kan erindre, har livet som erhvervsdrivende været en konstant fantasi for mig! Det har evig og altid stået som endemålet at være indehaver af egen forretning. Jeg har oplevet en barsk barndom, & jeg er af den mening, muligvis, at det er baggrunden for, at jeg døjer med et absurd stort krav til at bibeholde min independens. Der fandtes ingen forælder til at passe på mig. Forretningen forhandler artefakter til hjemmet, bl.a. et plastvindue til en vinterhave, solarlux [www.win-door.dk/win-door-info/solarlux.htm], udendørs foldedøre [www.win-door.dk/win-door-info/foldedoere.htm] til en terrasseoverdækning, et pvc vindue [www.win-door.dk/win-door-info/pvc-vinduer.htm] & en plastdør til, hvor som helst. Jeg håber bønfaldende, at min virksomhed vedbliver at være succesrig…

Når en kunde træder ind i min gesjæft & søger et bestemt plastvindue, en bestemt type solarlux, en lækker vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle specielle udendørs foldedøre, eller en ny plastdør, står jeg klar med min aller bedste vejledning. Jeg har interesse i, at et ophold i min butik skal være en positiv begivenhed. Bestemt går jeg også op i, at mine kunder rent faktisk køber det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, som er en del af mit vareudvalg. Men mest af alt ønsker jeg at etablere et forhold til mine købere. Jeg anerkender, at dét mange gange resulterer i, at en virksomhed drives med avance. Jeg lever for min forretning, & for at stå på egne ben, og bevise for alle dem, som ik troede på mig, at jeg er god nok. Samtidig med dette efterstræber jeg, at hjælpe de handlende med at vælge dét helt perfekte plastvindue og solarlux, og investere i den vinterhave, de altid har drømt om, det pæneste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der de altid har drømt om. Min rådgivning betyder, at jeg går glad i seng!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.