Beslutning vedr. sidste skoledag udklædning – vedr. ældstebarnets sidste skoledag kostume

Herhjemme bliver der set overdrevet frem til sidste skoledag. Men hun skal lige have besluttet sit sidste skoledag kostume. Det her med ik at have besluttet sig for hendes sidste skoledag udklædning (http://dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63/) endnu er meget typisk når det gælder hun. Det her med at fravælge noget er fra tid til anden bøvlet for teenageren, og åbenbart er kostumet til den kommende sidste skoledag bestemt ikke noget særtilfælde.

Hun kunne blandt andet blive en minion, Jack Sparrow, engel eller Paris Hilton? Det ville ikk komme bag på mig, hvis Ida-Rose præsenterer et styks cool og skøn ide til sit sidste skoledag kostume, for tøsen er ofte virkelig iderig. De krea-evner har mor her overhovedet ikk, og min daværende sidste skoledag udklædning kom fra en spas teaterbutik der tilbød overskæg, sidste skoledag kostumer og parykker. En paryk har barnet tidligere købt, men herudover skaber hun gerne på egen hånd.

Jeg forhører frøkenen snart, om hun har sat gang i valget af sidste skoledag kostume. Luskede mig tager lidt for givet at frøkenen ikk er startet på at lave sin sidste skoledag udklædning, for husstanden har ik set symaskinen forlade sin plads. Men ældsten kan naturligvis ligeledes vælge en sidste skoledag udklædning, som ikke stiller krav til en tur på symaskinen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.