Beskadiget skærmglas på iPhone – meget snart må jeg have mig selv skærmbeskyttelse i panserglas til iphone

Ej så hændte ulykkestilfældet endnu engang. Caroline plus undertegnede måtte lige tage et styk billede af os sammen på bussen retur efter brætspilshygge ved Jakob, og ud af hænderne fortaber jeg selvsagt smartphonen (uden skærmbeskyttelse lavet af panzerglass). dropper jeg ik bare iPhone 3. Ak iPhone 3 havnede på noget skarpt med skærmen ned. Vi gispede begge to. Vi tog smartphone. Ak nej min iphone op og skærmen var ganske enkelt totalt ridset, nok på grund af min smartphone ikke var med skærmbeskyttelse. Vidste I, at man bare kan anskaffe stærkt skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas - pavoscreen.dk/panserglas, til iphone? Ps staveplade behøves til panzerglass/panserglas iphone? Det anede jeg ikke, at jeg ku’, men lille jeg erhverver mig nu skærmbeskyttelse skabt af panserglas til iphone. Mobilen ankommer med pakkemanden om fire dage.

Undertegnede kunne selvfølgelig undersøge en kende om muligheden for at reparere tlf, meen moderne jeg vil hellere eje en ny panserglas iphone - pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone, , pga at min sidste mobil jeg havde var bare en iPhone 3 (der ikke havde skærmbeskyttelse). Så en dugfrisk iPhone & panserglas til iphone nok være en ganske god anbringelse, blandt andet fordi undertegnede lige om lidt flyver til Stockholm og læse hvor jeg ser frem til at være med i alt derhjemme på en ny mobil – der nu skal have panzerglass skærmbeskyttelse.

Smarte mig har anskaffet mobilos online og fundet en online side der tilbyder uopslideligt pazerglass til skærmbeskyttelse. Undertegnede tænkte bestemt ikk, at vi kan vælge panserglas til iphone. Filmen er 100 % usynligt og fint & tillige ka’ den skærmbeskyttelse lavet af panzerglass sikre, hvordan du enkelt kan holde min iphone og med diverse værktøj eller nøgler helt uden gammelt cover.

Så jeg er intet mindre end virkelig oppe at køre på grund af den anskaffelse af skærmbeskyttelse lavet af panzerglass/panserglas til iphone mobil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.