Bekostelig motorcykelforsikring eller en billig motorcykel forsikring…

Sidste efterår kom mine kammerater og jeg hoppende & og vores blik ramte et skilt, som førte kampagne for motorcykel forsikring. Som det første kom de fleste til at overveje, om ej den grammatisk korrekte stavemåde er: motorcykelforsikring… Efterfølgende spekulerede vi over, af hvilken grund, at det er altafgørende at have en motorcykelforsikring. Langt størstedelen transporterer sig virkelig stærk på deres mc, og der kan på få sekunder ske færdselsuheld, & derfor er en motorcykel forsikring en god ide!

Alle er enige i, at assurancer er en kolossal post på budgettet. Og mange tænker af den grund tit, om dét er en god investering. Men langt størstedelen tror, at en motorcykelforsikring er en god ide. Dé satser, jeg så på facaden var et tegn på en ret så billig mc forsikring, så der er overhovedet ingen forladelse for ik at købe en motorcykel forsikring. Dét var en overdrevent billig motorcykel forsikring, således rig som fattig har råd.

De agiterede også for en specifik form for motorcykelforsikring: forsikring Harley Davidson. Dén art, lige knap så billig motorcykel forsikring stiles mod, selvfølgelig, eksklusivt til motorcyklister som kører en mc af dét mærke. Forsikring Harley Davidson er betydeligt dyrere, men det er ingen mediebegivenhed. Der er adskillige grunde til, at man ik kan give tilbud på en billig mc forsikring til HD motorcykler. Dét dikterer jo en unik forsikring Harley Davidson, & disse er mere bekostelige, af den grund, at MC’en ligeledes er mere bekostelige end andre motorcykler. Så altså hvis man ej ønsker at give den takst, må man som forbruger bruge moneter på en mindre dyr mc, hvor man kan købe en billig mc forsikring. For som nævnt, kommer man altså ik udenom at bruge moneter på en forsikring, da assurancer skam ikke udelukkende tegnes for sig selv, men samtidig for de mennesker du muligvis rammer i en ulykke. Ergo: min opfordring lyder: tegn en billig motorcykel forsikring allerede nu!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.