Behøver din ejendom facadeisolering?

Utallige murere kan ordne alle former for murerarbejde ifm. din ejendom, ligegyldigt om det er nyt byggeri, ombygning el. reparationer. Vil du gerne have at få foretaget noget murerarbejde med hensyn til dit hjem som f.eks. en facaderenovering med omfugning samt facadeisolering?

Fugerne mellem murstenene på et hus begynder at smuldre med tiden. Det gør, at huset ser medtaget ud, og derudover kan muren blive sårbar ang. dårlige vejrforhold, hvilket kan komme til at forårsage skader på huset. En omfugning og eventuelt en facadeisolering er en oplagt mulighed ved facaderenovering. Skader opstår bl.a., hvis fugerne er porøse, hvis fugerne har mangler, hvis der befinder sig fugt i muren eller pga. bier i muren. Murerarbejde ang. en facaderenovering kan bestå af en omfugning med nye fuger, vandskuring, filsning & facadeisolering af muren.

Det er en god ide at få lavet murerarbejde på huset for at undvige beskadigelser, dog vælger adskillige mennesker også at få det foretaget kun for at få huset til at se moderne ud. Ældre huse har oftest fuger, som er tilbagelagte, hvilket en masse vælger at få en omfugning på, så fugen ligger ud til kanten af murstenene. En facaderenovering som denne er af stor betydning for husets udtryk, eftersom at facaden kommer til at fremstå som en enhed, og grundet at det fremstår nutidigt, stabilt & velholdt. I øvrigt kan man få lavet en facadeisolering for at forøge boligens stand.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.