Begejstret for 80’er tøj + 80’er udklædning?

Undertegnede er glad for mit 80’er kostumer og 80’er tøj. Jeg er så glad for det, at moi virkelig fremtryller en del af skuffernes 80’er tøj i blandt 80’er kostumer samt 80’er udklædning ved web kostumebutikker. Sådanne webshops fører ofte rapt tilbehør i neon som fx benvarmere, hotpants og strømpebukser.

Undertegnede tager ofte mit 80’er tøj på og har forståeligt nok jævnligt tilskyndet til galla med 80’ tøj, 80’er kostumer eller 80’er udklædning som tema. Jeg er bestemt ik alene om min glæde. Undertegnedes 3 år ældre storesøs er præcis også på samme måde – jeg tror faktisk at det er fra Vivian, at jeg ynder 80’er tøj, i det søs i løbet af store dele af teenageårene benyttede 80’er kostumer & 80’er udklædning både til hverdag og til party. Ind imellem i fuld 80’er udklædning men ind imellem blot med anvendelse af nøje valgt tilbehør.

Stilen fra 80’erne med rollergirl og masser af fave elsker jeg. Jeg mener det virker fedt, når alle mulige er hundre procent i monokrom, at jeg så hopper i 80’er tøj med rigeligt med kulør. Veninderne fortæler at min garderobe ser ud som 80’er udklædning – og det er hyppigt 80’er kostumer, undertegnede tager på, idet udklædninger er ret billige og en hurtig anden mulighed end at shoppe i butikker med genbrug, som ikke så ofte sælger ægte 80’er tøj. Det er absolut bekvemt at indkøbe mine 80’er kostumer i en webshop og få dem leveret et par dage senere. Hvis jeg får behov for at hoppe i andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så sælger butikkerne nemlig andet kluns med referencer fra flere tider i 90’erne. Og desuden ret mange brilliante selskabskjoler, som får lovprisning af kammeraterne. Et par stykker af tøserne ejer skal det lige siges også for dem selv lidt 80’er udklædning som eksempelvis neon-armbånd og kulørte solbriller, så min stil med 80’er tøj smitter langsomt af.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.