Bagefter 12 måneder på højskoler i Danmark kendte jeg mine evner samt fandt ud af, hvilket område jeg ville læse

En udvej til de unge, der ikke er så fagligt anlagt samt ej er klar over, hvilken retning de vil gå endnu – højskoler [www.uldum-hojskole.dk] i danmark er altid blevet set som en noget udsædvanlig vej. Dette synspunkt er egentlig forkert, på grund af at højskoler er ikke uboglige samt usædvanlige, højskoler er blot skoler, hvor unge kan få lov til at dyrke mange usædvanlige fagområder, før det voksne liv rigtig går i gang. Det virker fuldstændig sandt, at man under et sabbatår højskole [www.uldum-hojskole.dk/sabbataar-hoejskole] ikke skal købe mange artikler og skrive diktater hele tiden. Udforske sport, kor & sammenspil, eller lærerige rejser til fx Masaierne, får man på den anden side lov til.

Højskoler kan være en god mulighed, i det tilfælde at du vil prøve at bo med andre unge, samt hvis du har lyst til at blive klar over, hvorvidt du rent faktisk er i besiddelse af et talent i teater eller svømning. Hvad med at afprøve dine kreative styrker ved hjælp af madlavning & foto, eller evt. vil du hellere vælge psykologi eller dansk? Der er mega mange fagområder, der ikke tilbydes i folkeskolen, og dette er da utrolig beklageligt, at folk aldrig får afprøvet fagene, bare fordi de ikke anses som værende ’rigtige’ fag.

Vores højskoler fokuserer på variation og samliv, samt vi vil sørge for at hver enkelt elev er i stand til at opdage tilfredsstillelse & entusiasme hver dag. At udfolde dine styrker såvel som dine indre værdier, får du således chancen for anvendende højskoler i Danmark.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.