Anvendende sisaltæpper såvel som persienner har du mulighed for at få det dejligste niveau af lys i din spisestue

Her forleden var jeg på besøg hos en veninde, og hun havde en markise {http://www.jemtex.dk/markise}, hun er særdeles tilfreds med. Hun har også nogle utrolig kønne sisaltæpper {http://www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper/sisal-taepper.html} i sin stue, og dem kunne jeg også godt tænke mig. Jeg skal snart ud at bruge penge på nye tæpper, så sisaltæpper har jeg overvejet at bruge penge på.

Jeg kunne tillige godt tænke mig en markise el. persienner {http://www.jemtex.dk/persienner.html} til stuevinduet, pga. at lyset fra solen irriterer mig. Vælge imellem markise såvel som nogle persienner, kan jeg bare ej. Mht. markisen såvel som persiennerne, kan jeg nok spørge en sælger til råds, idet jeg også er ude for at få sisaltæpper. Jeg håber, ekspedienten i forretningen kan give mig lidt hjælp med at tage et valg. Jeg tager derforuden min fætter med, da han har meget mere forstand på sådan noget, end jeg har.

Gardiner har jeg nu, men dem vil jeg ej trække for, idet det er godt vejr, på grund af at der bliver for sort. Når jeg skal købe sisaltæpper, vil jeg af den grund købe enten persienner el. en markise. Jeg vil antageligvis anskaffe nogle sorte sisaltæpper, på grund af at de er i god kontrast i forhold til min stue, der er rigtig lys. Yderligere må jeg finde ud af, hvilken type markise el. persienner jeg skal anskaffe, da man kan få talrige forskellige markiser samt persienner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.