Alle synes, at det er skægt at identificere karnevalskostumer.

Mange steder i Skandinavien iklæder de afgående elever sig sidste skoledag kostumer, når de fejrer sidste dag som studerende. Det er naturligvis for at celebrere, at den forbindende klasseundervisning er over. Langt størstedelen glæder sig meget til den sidste dag, og bruger timer på at udvælge de virkelig perfekte sidste skoledag kostumer. På mit udannelsesteds allersidste skoledag gik jeg på efterskole, & dagen faldt således sammen med, at vores rejse sammen endte. Vores sindstemninger cirklede således om at skulle tage afsked med uvurderlige bedstevenner, & skolekammeraterne tænkte thi absolut ik på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil egentlig når alt kommer til alt erkende, at jeg ikke holder af at iklæde mig hverken fastelavnskostumer eller karnevalskostumer. Så af den grund var det virkelig ik et tab for mig, at min sidste dag som påtvungen elev omhandlede at skulle ende et dejligt år i stedet for at fejre den allersidste dag som skoleelev på normal vis!

Jeg tænker tilbage på, at jeg som lille dreng godt nød at klæde mig ud i fastelavnskostumer, men da jeg nåede en vis alder, tabte jeg min passion for udklædningstøj. De fleste mennesker kan pærelet se dét grinagtige i udklædningstøj, men af eller anden årsag, har jeg ik’ siden jeg var lille interesseret mig for karnevalskostumer. & dét er således virkelig ikke sjældent, at jeg kommer til en festivitas som den værst udklædte i de mindst idérige fastelavnskostumer! Og jeg må anerkende, at det er kedeligt, når adskillige andre inviterede har gjort et stort nummer ud af det. Og ingen mennesker nyder at være kedelig, så for fremtiden bruger jeg penge på karnevalskostumer, der absolut ej er fantasiløse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.