Alle steder offererer akkurat nu en skøn efterskole motion.

Mit et årige ophold på efterskole var dét mest oplevelsesrige år i mit liv… Alle som jeg kender vil af den grund foreslå et efterskole ophold til alle, som skulle være interesseret. Jeg tilbragte et eventyrligt år på efterskole, hvor jeg endelig havde mulighed for at folde mig ud. Det er venner, som jeg også som voksen tager på restaurant med, flere gange om året. De er fortrinlige bonkammerater, som jeg ej ville kunne forestille mig at være foruden. Sammen med nye kammerater fik jeg som bonus også meget mere tro på mig selv under mit efterskole år. Dét kan kun forklares ved al den efterskole motion, jeg prøvede krafter med! Hver dag var der for samtlige drenge og piger koordineret en eller anden type efterskole motion, & dét var skønt! I de varme eftermiddage tog det udgangspunkt udendørs, og det resulterede i, at efterskoleeleverne samtidig med sports-delen, fik utroligt meget frisk luft. Min efterskole var interesseret i at tilbyde en grøn efterskole kost og motion var der som just beskrevet også masser af. Vi skønnede på hverdagen på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de offerede. Jeg opbyggede en uovertruffen form, & det har jeg beholdt også som ældre. Hvilket begribeligvis har resulteret i, at jeg føler mig meget bedre tilpas.

Alle er bevidst om, at der er mange unge mennesker, der spekulerer på at tage på et efterskole ophold, og jeg kan oprigtigt talt rekommandere et år på efterskole. Absolut ikke, hvis man ej er tosset med sport, kan efterskole motion blive en blid opstartsfase. Der eksisterer muligvis nok idéer om, at efterskole kost og motion hyppigt bliver skrinlagt, men det er ikke sådan tingene hænger sammen. Mange er vidende om, at hver og en efterskole efterstræber det bedste for efterskolens beboere. Ergo: er de ansvarshavende jævnligt ekstremt påpasselige med at offerere både sundhedsfremmene efterskole kost og motion, hvor alle slags mennesker kan være med. Ergo: min varmeste opfordring til alle Jer derude i cyberspace er; tag af sted! Ta’ en chance, & tag et ophold på efterskole, dét vil absolut ingen på ingen måde komme til at fortryde! Tværtom vil du være i stand til at mindes dit efterskole ophold med jublende glæde…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.