Aah jeg er begejstret for bløde flødekarameller og frugtkarameller med bær

Bedsteveninderne ved, hvordan jeg er temmelig fornøjet over bløde flødekarameller plus frugtkarameller der smager af jordbær, passionsfrugt og hindbær. Til fødselsdagsgave forærede de mig et styks pose indbydende flødekarameller og et stk opskrifts-bog, så jeg på egen hånd lærer at fremstille bløde flødekarameller og frugtkarameller.

Undertegnede kan altså ikke prale med at være en stor ørn i et køkken og fremstiller lidt gentagne maksimalt 15 retter hver gang. Men i fald at utålmodige mig bare prøver og får det lidt under huden så er optimistiske mig fortrøstningsfuld omkring foretagendet med frugtkarameller & flødekarameller. Det store spørgsmål er så, hvorvidt jeg personligt formår spise så mange bløde flødekarameller og frugtkarameller, som jeg er nødt til at skabe så jeg kan opskriften udenad.

Tanken omkring hjemmekreerede frugtkarameller og bløde flødekarameller til værtindegaver er sgu ik så dum. Folk værdsætter hvis en eller anden skænker værtindegaver som er hjemmestrikkede, og størstedelen af folk holder af flødekarameller. Hos mig selv tænker jeg at øve mig med mint og lakrids & frugtkarameller til mit eget behov.

Det kunne tænkes at undertegnede ender med at lave egenproducerede frugtkarameller og flødekarameller som overraskelsesgaver tilbage til pigerne. Total overraskelse. Så kan det ske at søde mig får dessertopskrifter på lækre søde sager i fødselsdagsgaver. De kunne godt finde på det.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.